Annonce

Réduire
Aucune annonce.

duoticket avant-première Downton Abbey à BXL - Radio 2 - xxlxx

Réduire
X
 
  • Filtre
  • Heure
  • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

  • duoticket avant-première Downton Abbey à BXL - Radio 2 - xxlxx

    https://radio2.be/artikels/gratis-na...bbey-a-new-era

    Gratis naar de avant-première van 'Downton Abbey - A New Era'

    In 2015 op kerstdag werd in Groot-Brittannië de laatste aflevering uitgezonden van 'Downton Abbey', de immens populaire kostuumserie die zich afspeelt aan het begin van de 20ste eeuw. Zes seizoenen lang waren niet alleen de Britten, maar kijkers overal ter wereld verslingerd aan het wel en wee van de aristocratische familie Crawley.
    Downton Abbey is een fictief landgoed waar de familie woont. We volgen het leven van de graaf van Grantham, Lady Grantham en hun dochters, evenals de bedienden die voor hen zorgen, waaronder voormalig butler Mr. Carson en huishoudster Mrs. Hughes.
    Naar Frankrijk
    'Downton Abbey: A New Era' is een vervolg op de film uit 2019 en brengt de meeste hoofdrolspelers uit de serie en de eerste film terug. Violet Crawley, de pittige matriarch die iedereen op zijn plaats kan zetten met een gewiekste blik of gevatte opmerking, weet ook op haar oude dag de familie te verrassen. Een mysterieuze man uit haar verleden heeft haar een statig landhuis nagelaten in het zonnige Frankrijk. Tijd voor de oer-Britse Crawleys om zich aan de oversteek van het kanaal te wagen en een avontuur aan te gaan in het Zuiden van Frankrijk.

    Ontdek als één van de eersten de nieuwe Downton Abbey!


    Op dinsdag 3 mei om 20 uur kan je in White Cinema Docks in Brussel naar de avant-première van deze nieuwe film gaan kijken. Het enige wat je daarvoor moet doen, is antwoord geven op onze vraag én duimen dat het duoticket jouw kant uitkomt!



    Vraag:

    Downton Abbey is een landgoed zoals er honderden verspreid liggen over Groot-Brittannië. In welk graafschap ligt het fictieve landgoed van de familie Crawley?

    - Cornwall
    - Oxfordshire
    - Yorkshire XXXXX https://britblog.nl/bezoek-het-echte...dere-locaties/
    - Somerset


    Inloggen met je VRT profiel

    Dlp xxlxx

  • #2
    Expiré
    Ozark Henry aux Francos


    Commentaire

    Unconfigured Ad Widget

    Réduire

    Google Adsense

    Réduire

    Unconfigured Ad Widget

    Réduire
    Chargement...
    X