Annonce

Réduire
Aucune annonce.

Overnachting (nuitée) Zwinstreek - Radio 2 - xxlxx

Réduire
X
 
 • Filtre
 • Heure
 • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

 • atelia
  a répondu
  Expiré

  Laisser un commentaire:


 • PatriciaC
  a répondu
  Il faut un profil VRT pour pouvoir participer

  Laisser un commentaire:


 • youka
  a crée une discussion Overnachting (nuitée) Zwinstreek - Radio 2 - xxlxx

  Overnachting (nuitée) Zwinstreek - Radio 2 - xxlxx

  https://radio2.be/de-madammen/win-ee...yName=DM154726

  Win een overnachting in de Zwinstreek!

  Het Zwin kennen de meesten onder ons. Maar ken je ook de Zwinstreek? Het is een unieke regio aan zee op de grens tussen Vlaanderen en Nederland, waar strand en polders elkaar ontmoeten en waar natuur, cultuur, geschiedenis én culinaire verrassingen mekaar perfect aanvullen. Wil jij de streek gaan verkennen? Speel zeker mee en maak kans op een overnachting!

  Bijzondere natuur
  In de Zwinstreek is de natuur sterk aanwezig; plant- en diersoorten gedijen in een aangenaam zeeklimaat. Het is niet voor niks dat het Zwin Natuurpark ook wel de luchthaven voor trekvogels wordt genoemd. Jaarlijks trekt het gebied namelijk honderdduizenden vogels aan.

  Een rijke historie
  Daarnaast kent de streek een rijke historie. Zo'n 2.000 jaar geleden werd dit gebied getekend door de aanwezigheid van verschillende Zwinhavens die destijds de economische motor van Europa en de wereld vormden. In de loop der tijd heeft verzanding ervoor gezorgd dat havens zijn verdwenen en dat er een nieuwe infrastructuur is ontstaan. Daarmee vertelt de Zwinregio een verhaal van 2.000 jaar zoeken naar, en vechten tegen, het water.

  Culinair genieten
  Ook op culinair vlak staat de Zwinstreek garant voor top ervaringen. Zo heeft de regio de hoogste concentratie aan restaurants met michelinsterren en kent het gebied een grote verscheidenheid aan bijzondere streek-, en hoeveproducten. Vakmanschap is wat de keten aan elkaar verbindt en wat resulteert in een ware explosie van (zilte) smaken op je bord.

  Week van de Zwinstreek: 25 september tot en met 3 oktober 2021

  Tijdens de Week van de Zwinstreek wordt de unieke Zwinregio voor een week in het zonnetje gezet en is er voor inwoners en bezoekers vanalles te ontdekken. Natuur, cultuur, geschiedenis en gastronomie staan centraal en komen dan ook veelvuldig aan bod.
  Ontdek het volledige programma van de Week van de Zwinstreek op deze site!
  Win een overnachting!

  Geef antwoord op onze vraag en misschien win jij een overnachting in Hotel St. Pol, aangeboden door de Hotels vzw van Knokke-Heist , de onafhankelijke boekingssite voor hotels in Knokke-Heist.

  VRAAG:

  In de middeleeuwen beleefden Brugge en Vlaanderen gouden tijden dankzij de Zwingeul die zorgde voor een verbinding met de zee. Langs die geul lagen bloeiende wereldhavens. Vandaag is het een prachtig fietsgebied tussen Knokke-Heist, Sluis, Damme en Brugge. Met de gratis fietskaart ontdek je nog sporen in het landschap van dit rijke verleden. Hoe lang is deze unieke Fietsroute Verdwenen Zwinhavens?

  - 60km XXXXX (https://radio2.be/zot-veel-vakantie/...nd-en-prachtig)
  - 70km
  - 80km

  DLP xxlxx

Unconfigured Ad Widget

Réduire

Google Adsense

Réduire

Unconfigured Ad Widget

Réduire
Chargement...
X