Annonce

Réduire
Aucune annonce.

Album Joesef - Radio 1 - xxlxx

Réduire
X
 
 • Filtre
 • Heure
 • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

 • Album Joesef - Radio 1 - xxlxx

  https://radio1.be/lees/win-de-nieuwe-joesef?view=web

  Win de nieuwe Joesef album van de week

  “Hello, I’m Joesef and I write, produce and sing my songs x x x x “. Joesef houdt zijn bio op Spotify kort en krachtig en laat de songs van zijn debuutalbum 'Permanent damage' voor zich spreken.

  Het zit namelijk zo: Joesef heeft er een paar woelige jaren op zitten en laat zijn publiek mee kijken in zijn ziel. Een twintiger, queer, op zoek naar vaste grond onder zijn voeten (vroeger East End Glasgow, nu het bruisende South London) en zoals het gaat bij twintigers hunkerend naar vriendschap en waardering.
  En daar wringt natuurlijk de schoen. Didn’t know how (to love you), Last order en de titelsong Permanent damage... twintigers, straight or gay, queer of van welke afkorting ook, zoeken hun weg en hebben het behoorlijk moeilijk.
  Maar als het resultaat van al dat soul searchen het soort soulpop is waar wijlen Amy Winehouse met plezier haar mascarasmoel tegen zou leggen (It’s been a little heavy lately, All good) en pure popparels doet oppoppen (Just come home with me tonight, de vroegere single Joe, het uitgepuurde Blue car) dan hoor je ons niet klagen... hooguit nog een dankwoordje zeggen aan producer en co-auteur Barney Lister. Met hem (zie ook Celeste en Obongjayar) heeft Joesef nog de langste en meest intense relatie van de laatste jaren opgebouwd. Puur muzikaal dan, in een studio in Londen. Waarvoor dank.

  Beantwoord onderstaande vraag en maak kans om het album te winnen.

  Vraag:

  Op 14 april passert Joesef zijn intensieve Europese tournee in Brussel. In welke concertgebouw speelt hij dan?
  Tip: hij speelde er drie jaar geleden al, zo'n twee weken vóór de wereld op slot ging (maar toen in een klein zaaltje, nu in de grote).

  Botanique

  https://www.songkick.com/fr/artists/9899959-joesef  dlp xxlxx


Unconfigured Ad Widget

Réduire

Google Adsense

Réduire

Unconfigured Ad Widget

Réduire
Chargement...
X