Annonce

Réduire
Aucune annonce.

Album 'The Ride' van Daan - Radio 1 - xxlxx

Réduire
X
 
  • Filtre
  • Heure
  • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

  • Album 'The Ride' van Daan - Radio 1 - xxlxx

    De Tomaso Pantera. Onthoud die naam. Hij kan van pas komen als je na dit artikel besluit dat ‘The Ride’ van Daan iets voor jou is. Die kans bestaat. Want Daan neemt op ‘The ride’ bochten als Max Verstappen. Gedurfd, flamboyant en vol vertrouwen haalt hij het beste uit de kilometers op zijn teller.


    Win de nieuwe Daan album van de week

    De Tomaso Pantera. Onthoud die naam. Hij kan van pas komen als je na dit artikel besluit dat ‘The ride’ van Daan iets voor jou is. Die kans bestaat. Want Daan neemt op ‘The ride’ bochten als Max Verstappen. Gedurfd, flamboyant en vol vertrouwen haalt hij het beste uit de kilometers op zijn teller.​

    “What the world needs now is een feestplaat”, moet Daan gedacht hebben. Als de Bee Gees die niet meer maken, dan is het aan een licht surrealistische Belpopper. Sans gêne alle eighties synths in stelling gebracht en balanceren maar op het dunne randje tussen kunst en kitsch. Daan Stuyven toont zich op ‘The ride’ de evenwichts- en popkunstenaar die hij in zijn beste momenten kan zijn.

    Oefening geslaagd voor ons want je merkt het, wij schrijven dit met een dikke smile op de deze dagen dikwijls sombere smoel. Het begrotingstekort weg gedanst in de huiskamer, die verlicht leek door een enorme discobal aan het plafond, dat even niet dringend geschilderd moest. Een concertje Daan mag de komende jaren in het zorgpakket mentaal welzijn.

    Hoogtepunten? De onwaarschijnlijke single Western: voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid hoor je in één nummer een banjo én een kerkorgel. Best days: mag Daan alsjeblieft nog meedoen aan Eurosong of willen we niet winnen? Be loved: onze held in een glorieuze dialoog met Naima Joris. En 16 men: een breakup-song waarop de ex in kwestie met trots mag terugkijken.

    Zelfs het bedachtzame Morning sun (spreek uit als Mourning song), waarin Daan zijn overleden vader en zus betreurt, past op deze plaat die het leven viert. Omdat je maar echt goed gefuifd hebt als je aan het eind, voor je de deur achter je dicht trekt, een ogenblik apart bent gaan zitten. Dat ga ik nu ook even doen.​

    Beantwoord onderstaande vraag en maak kans om het album te winnen.

    Vraag:
    Onthoud de naam ‘De Tomaso Pantera’, schreven we aan het begin. Want die staat afgebeeld op de hoes van ‘The ride’. Maar wat is een ‘De Tomaso Pantera’? een auto https://fr.wikipedia.org/wiki/De_Tomaso_Pantera

    dlp xxlxx

  • #2
    Expiré
    Etant passionnée de tennis, pourriez-vous participer pour moi aux concours pour remporter des tickets (surtout pour l'European Open d'Anvers SVP) ? Merci d'avance !

    Commentaire

    Unconfigured Ad Widget

    Réduire

    Google Adsense

    Réduire

    Unconfigured Ad Widget

    Réduire
    Chargement...
    X