Annonce

Réduire
Aucune annonce.

Album Mauro Pawlowski - Radio 1 - xxlxx

Réduire
X
 
 • Filtre
 • Heure
 • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

 • Jojoe
  a répondu
  expiré

  Laisser un commentaire:


 • youka
  a crée une discussion Album Mauro Pawlowski - Radio 1 - xxlxx

  Album Mauro Pawlowski - Radio 1 - xxlxx

  https://radio1.be/win-de-nieuwe-maur...yName=DM152576

  Win de nieuwe Mauro Pawlowski

  Weinig vaderlandse muzikanten hebben zoveel kilometers op de teller als de evil superstar Mauro Antonio Pawlowski, aka Maurits Pauwels, aka Somnabula, vlijmscherpe avant-gardevampier... Naar eigen zeggen heeft hij een hand gehad in méér dan 100 (!) platen. Van dEUS tot Gruppo di Pawlowski: de man schreeuwt, soleert en shaket z’n shakers in elk genre waar hij een hoekje af kan bijten.
  Zou Mauro Pawlowski zijn eigen discografie helemaal uit het hoofd kennen? We zullen het wellicht nooit weten. Maar laat dat maar het mysterie van de rockgod zijn. Of maak daar ineens ook popgod van. Of is deze nieuwe worp geen prettig gepolijst popplaatje, misschien? Jazeker wel!
  Wie ‘s mans meer demonische podiumuitspattingen vreest - en terecht! - mag opgelucht ademhalen bij 'Eternal Sunday Drive'. Pawlowski is van ravenzwarte sjamaan intussen geëvolueerd tot grijzende eminentie, van zappaëske grapjanus tot wereldwijze verteller.
  We registreren een paar sexy slepers met een wiegende groove (zoals ‘Spotlight’) en hier en daar een funky basslag (‘Godmade trouble’). Maar er is ook ruimte voor melancholie, met een paar (3) stevige ballads. Denkelijk zullen liefhebbers van de betere 80's powerpop ook hun hartje kunnen ophalen bij ‘Suspected man’, wat in de verte wat aan The Waterboys doet denken. Zelf noemt Pawlowski Robert Palmer als grote invloed op dit album.
  Het was lang uitkijken naar wat Mauro (dit keer) uit zijn solohoed zou toveren. Met de vakkundige hulp van producer Jasper Maekelberg (Faces on TV, Bazart), die carte blanche kreeg om door Mauro’s harde schijf met liedjes te grasduinen, is het wachten eindelijk voorbij. En nu hup, heupwiegend de nazomer in!

  Beantwoord onderstaande vraag en maak kans om het album te winnen.

  Vraag:
  Hij zal er zelf niet zo mee uitpakken, maar Mauro Pawlowski is een ‘geletterde mens’. Officieel zelfs! Zo deelde hij, in de gelijknamige reeks, het podium met Ramsey Nasr, in 2009. Maar een paar jaar later gingen ze nog eens op tournee met een hybride voorstelling vol poëzie en muziek. Hoe heette die?

  Antwoord:
  Vreemde Smetten (https://focus.knack.be/entertainment...eck=1631722448)


  À confirmer

  Dlp xxlxx

Unconfigured Ad Widget

Réduire

Google Adsense

Réduire

Unconfigured Ad Widget

Réduire
Chargement...
X