Annonce

Réduire
Aucune annonce.

4 tickets Gene Thomas en The Starlings - Radio2 - xxlxx

Réduire
X
 
  • Filtre
  • Heure
  • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

  • 4 tickets Gene Thomas en The Starlings - Radio2 - xxlxx



    Win: gratis met je bubbel naar een concert van The Starlings en Gene Thomas

    De zomer is in het land, concerten mogen weer doorgaan en genieten mag terug met vrienden. Ben je fan van Soulsister? Dan wil je zéker aan deze wedstrijd mee doen!
    Cristal Open Air is het gloednieuwe, overdekte openluchttheater in Aarschot achter het station. En dat wordt de muziekhotspot deze zomer! Grote namen die tot en met 12 september op de affiche staan, zijn onder andere Absynthe Minded, Clouseau, The Kids, Soulsister, Flip Kowlier, Lady Linn, Meuris, Mintzkov, Stijn Kolacny, Vive La Fête, Stan Van Samang, ... En ook nog enkele grote internationale namen!

    Voor fans van The Starlings & Gene Thomas!

    Radio 2 mag cadeautjes uitdelen aan z'n fans, en vooral aan de fans van Gene Thomas en The Starlings. Speel mee en maak kans op 4 tickets voor een exclusieve show van jouw favorieten in een uniek kader! Wat moet je doen? Zet maandag 22 augustus in je agenda en antwoord juist op deze vraag!

    Vraag:

    Tijdens de eerste lockdown heeft Gene Thomas zich onder meer beziggehouden met het 'samenstellen' van een drankje dat nu in de handel verkrijgbaar is en verwijst naar zijn naam. Over well soort drankje gaat het?

    - Een wijn
    - Een bier
    - Een Gin XXXXX (https://www.gintonicstore.be/Meyers-...Thomas-25-50cl)


    Dlp xxlxx

  • #2
    expiré

    Commentaire


    • #3
      Expiré
      Etant passionnée de tennis, pourriez-vous participer pour moi aux concours pour remporter des tickets (surtout pour l'European Open d'Anvers SVP) ? Merci d'avance !

      Commentaire

      Unconfigured Ad Widget

      Réduire

      Google Adsense

      Réduire

      Unconfigured Ad Widget

      Réduire
      Chargement...
      X