Annonce

Réduire
Aucune annonce.

'Een kookboek' van Seppe Nobels - Radio 2 - xxlxx

Réduire
X
 
 • Filtre
 • Heure
 • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

 • 'Een kookboek' van Seppe Nobels - Radio 2 - xxlxx

  https://radio2.be/artikels/speel-mee...n-seppe-nobels

  Speel mee en win 'Een kookboek' van Seppe Nobels (livre de cuisine sur des légumes)

  Vorige week kreeg chef Seppe Nobels van het restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen een groene ster van de wereldberoemde restaurantgids Michelin. De groene sterren worden voor het eerst uitgereikt aan chefs die inzetten op duurzaamheid en bijvoorbeeld hun ingrediënten aankopen bij lokale telers, of ze zelf telen.

  Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Zijn motto: laat de groenten in elk gerecht schitteren en geef er vlees, vis of gevogelte bij als je daar zin in hebt.
  Met 'Een Kookboek'' laat de chef je zijn allerbeste klassiekers proeven. Door te koken met seizoensgroenten van bij ons, trekt Seppe de kaart van de duurzaamheid. Groenten vormen de rode - of beter : groene - draad in dit culinaire verhaal.

  Dit boek is het resultaat van tien jaar koken, zowel thuis als in de restaurants waar Seppe Nobels werkte. Hij verzamelde honderden recepten die iedereen gemakkelijk in zijn eigen keuken kan klaarmaken. Door ze met zo veel mogelijk mensen te delen, wil de auteur onze culinaire klassiekers niet alleen bewaren, maar ook 'vergroenen'.

  Alle recepten in dit unieke boek krijgen bovendien een NutriScore®. Dit systeem werd door voedingsexperts ontwikkeld en toont in een oogopslag of een product of recept goed voor je is of dat je er beter met mate van eet.
  Een onmisbare groentenkookbijbel voor al wie van lekker gezond houdt.

  Haal het boek helemaal gratis in huis!

  Geef antwoord op onze vraag en maak kans op een exemplaar van hét groentekookboek van het jaar!


  Vraag:

  Hoeveel recepten staan er in het boek van Seppe Nobels?
  - 350
  - 450 XXXXX (https://books.google.be/books/about/...AJ&redir_esc=y)
  - 550


  Dlp xxlxx

Unconfigured Ad Widget

Réduire

Google Adsense

Réduire

Unconfigured Ad Widget

Réduire
Chargement...
X